跳至

首頁

尾頁

複式洋房

Hi Hi~

我住美湖架!

複式洋房

Hi Hi shirley003, rcywong

我囝囝 9個月~~

你地平時會係邊度買衫比bb 呀?
好似天水圍都無咩靚衫買, 銀座有間mini car, 但我覺得d款唔值果個價錢, 同埋佢 又成日做特價 (有d平到5折, 3折), 正價買好唔抵咁呀!

複式洋房

各位嘉湖街坊媽咪~! 前排好忙無時間上黎傾計~而家好d喇~! (不過都係o係公司靜靜雞jar!)

我想問下大家, 你地bb 係邊度剪髮? 定係自己幫佢剪呢?
我傑傑豬就13 個月喇~ 頭髮好長長呀~ 要剪lu~~
Baby Alphaland 優質日本/外貿童裝兒童店由傑傑Mum同傑傑Pa為傑傑豬用心經營既小店,請按"個人網頁"參觀!多謝支持!

複式洋房

原文章由 shirley003 於 08-7-25 20:02 發表
新北江商場, 日式10分鐘剪髮, 小童單剪$30, 即入商場>今福上海舖然後轉左會見到.

Thanks shirley003~~~

但係剪BB 頭髮都OKAY MA? 佢地識得令BB安心又乖乖咁坐定定嗎? 我怕我BB驚驚呀~

Baby Alphaland 優質日本/外貿童裝兒童店由傑傑Mum同傑傑Pa為傑傑豬用心經營既小店,請按"個人網頁"參觀!多謝支持!

複式洋房

THX! 咁佢剪幾錢度呀?

原文章由 shirley003 於 08-7-27 00:39 發表
我一歲左右帶bb出去剪髮, 最初要我同老公捉實佢, 一邊剪一邊嚎啕大哭! 宜家唔駛lu, 佢唔驚剪髮. 如果bb初初剪髮, 帶佢去日本城對面間salon找"阿雲" (仔仔初時都係找佢剪), 剪慣細路仔, 係大刀手. ok架!

...

複式洋房

如果人數少, 30人以內, 可以係新北江會所隔離的嘉湖閣餐廳搞party, 可以book buffet, 我地上次搞, 20人, lunch buffet, 每人收$80, 都6-7 main course, 有salad, 甜品, 野飲, 非常好!! 而且會間一個地方比你, 真係唔錯~

原文章由 YanChow 於 08-7-28 17:18 發表
我上年阿仔生日租過新北江會所的宴會廳,場地夠大,可以接受架。

不過要自己set 場, 執場囉。

複式洋房

傑傑豬終於剪左髮lu~~ 咁岩我地去銀座百佳入貨, 經過對面新開個間salon, 而bb又訓緊覺.........haaa......所以係無心插柳之下剪左頭頭髮仔~~係佢第一次jar!! $45~ 佢係中間都訓醒, 不過都好乖好定, 最緊要bb唔驚ma!

首頁

尾頁

跳至