跳至

首頁

尾頁

大宅

Re: 2003~3月媽媽會Part 42 ~ 3歲半啦!!

hellohello,
我一心幾用添....整餸,拖地,洗toilet,煲粥,9000幾樣o野一齊做添,所以我....
你知我幾咁眼明手快...1心9000幾用...冰雪聰明x100...善解人意x100....
(下

大宅

Re: 2003~3月媽媽會Part 42 ~ 3歲半啦!!

hellohello,
補o下獲先,講笑炸.....我真係怕你下次用名貴房車"剷"我.

大宅

今日都係齋睇算o勒!!!

bblong,
why not!!!!我好乾淨放心吧!

bblong03 寫道:
二當家,
oh no, 整餸,拖地,洗toilet,煲粥點可以一齊做o架....

大宅

new & 二代,
RE:MT
咁就next week啦!

大宅

re:mt
我book o左friday睇面o的豆豆,之後一齊mt 呀!

pink0325,
外國o的幼稚園鐘意咁罰o架!你問o下學校罰果日響屋企應點解釋比小朋友聽,應點處理,無理由帶佢去街玩姐!
re:哥哥學piano
哥哥最近已雙手彈,彈得幾好,我好有成功感!:wink:

大宅

3,
ok !
(下次叫大當彈首歌來聽下 :mrgreen:)
我都覺得大少少學會事半功倍,又或者你問o下yu-ma,因為yy都學緊o勒.

大宅

pink0325,
真o的謝謝你之前o的指導!
re:record
good idea!不過要叫爸爸教我用個mp3先.

大宅

re:哥哥彈pinao
其實哥哥真係好"雞"o架炸,你地唔好見笑.

大宅

pink0325,
查實佢自己都好主動揾成功感:就係攞本琴書彈番之前o的歌仔.越彈越開心!

大宅

我怕你地冀望過高,聽完會失望姐.

happy3 寫道:
mike,
:mrgreen: :mrgreen:

[quote]
Mike 寫道:
二當家,
e頭讚完果頭又話雞,hahaa....我想"噓"你......

[quote]二當家 寫道:
re:哥哥彈pinao
其實哥哥真係好"雞"o架炸,你地唔好見笑.

re:哥哥學piano
哥哥最近已雙手彈,彈得幾好,我好有成功感!
[/quote][/quote]

大宅

yu-ma,
[size=small]開工大吉!

首頁

尾頁

跳至