跳至

首頁

尾頁

大宅

Re: 2003~3月媽媽會Part 48

bblong,
咁你要小心行事!

bblong03 寫道:
re:一於裝佢
佢就想啦. 我驚比佢裝番轉頭tim ah!!

re:birkxxxx
yes !

大宅

見大家咁多狗屎垃圾,我又上o黎!頭先入去涼冷氣,之後食茶點,沖涼,彈琴,煲落飯......查實我除o左上bk,仲會開住部腦睇電視....

仲有我真係好miss以前....一日10pages o的日子,好happy !

bblong,
o華!個個都幫你諗晒名添!

小王子,
男人真係好形容"裝".

大宅

mike,
以前返工,開機,第一時間上bk,say morning,一齊lunch,一齊請假去街,勁happy,好彩當時有機會/時間參與.
有次我click錯o左03 02會到,果樹乜人都無.

大宅

GOOD MORNING !今日講o的乾淨o的o野呀!!!!!

bblong,
天花, 天線同天昏地暗.....幾好聽!

yu-ma,
4日真係好快過,+上小別勝新婚
re:nomination
你諗o下, course fee / travelling o的cost....etc, key person 才被 nominate.
re:sat
真係要睇睇o黎兩日o的情況,電聯吧!

小王子,
o黎啦!放鬆o的!等你好消息!有時真係好奇妙,真係分分鐘有o左你都唔知!

大宅

...其實yu-ba應同平時一樣,放o左工就主力揍女!

Mike 寫道:
yuma,
yuba 仲有個別號叫<萬能俠> ma,你叫婆婆日頭來昅昅,應該ok ge
(而家只係諗到baba 點頂4日)

bblong,
haha...我地諗到同一樣o野

大宅

bblong,
咁講咩好呢?????? 你講先...我搭嘴...

bblong03 寫道:
二當家,
~~講o的乾淨o的o野~~
要睇你啦!!!

大宅

SORRY SORRY !

mike,
sat night....或者啦!15....16......咁.....我講我自己..

bblong,
我估會報佢地報太子道明愛,drawing course 咁啦!一報要報2個,有o的頭痕!

大宅

o黎排怪怪地唔知點解好早起身,日日6:00左右個人就醒(原來個天已經光左),但個人都叫做精神!

大宅

bblong,
係攞心心掛掛瞓得唔好,但一醒見個鐘得6:00am,就有o的忟!

大宅

mike,
衫都long埋添!
o黎排唔係興唐心風暴咩!

bblong,
re:鍾天花
有個"花"字,即係女啦!!!!!恭喜!

bbchiu,
幾時可上你屋企坐坐!

2代,
re:mt
我o黎排真係有心無力!
re:1 vs 2
勁呀!

beben,
想問點解e+"恆商"咁吃香,你外嬲好似讀埋,right!

首頁

尾頁

跳至