跳至

首頁

尾頁

大宅

Re: 2003年3月媽媽會Part 38

mike,
其實係大力vs ymca諗o左好耐,大力對於我來講較遠而且我唔like咁商業性重.....我果日6:00am去到,已經排29位,7:00先派籌,8:00先開始報名.今期係summer course所以特別多人.

benben,
thank you你好快手,轉頭look look,有問題再找你!

大宅

大宅

mike & benben,
其實我都唔知???只係好個人o的感覺,大力 & ymca o的price係一樣,我只係考慮交通時間& 個人喜好...好似學琴我真係唔like tomlee....我寧願去一間近近地,好有親切感o的.... :wink:

大宅

大宅

大宅

tungtungmun,
靜雞雞講你地....我因太緊張....之前個晚失眠添.....

mike,
唔係興趣班,而係強身健體游泳班......我會比哥哥long term學,冬天都係繼續果隻.....

benben,
我.....又.....想.....order....幾時截止???

大宅

benben,
比多次過website o黎,我最遲聽日比料你,thank you !!
希望哥哥瞓o下添,我可以睇真o的,買邊位!

大宅

silvia,
這就是我.......又靜靜雞話你聽.......到報名果刻(因唔知前面o的人會唔會報o左我o的時間,而令個course full o左)....我個心跳得好大聲,我自己都聽到.....

大宅

你地唔好笑我啦!!!不如比o的意見啦!!!

re:shoe

or

點解o的price 相差咁遠,black colour eur$119.2, gold colour eur $39.95???

大宅

mike,
咪笑啦.....做正經o野....你睇仲邊對姐????

oh!!!!哥哥醒o勒!!!無得傾!!!

大宅

大宅

BMF,
真係好耐無見你,希望Cherry快o的好番,你會唔會出o黎同我地mt ??

大宅

e....o黎對都幾好.....你地又分享o下....

silvia,
我老公當然無我咁緊張,佢好多o野都慢半拍,如果兩個都急就大事件.

大宅

彥媽,
我淨係見你打咁多打~~~已經好感動,等我慢慢睇...哥哥返sat. 5:00-6:00,我預o左會好多人(有個朋友仔4月開始學,佢都過o左好多料比我).
補充:當然油麻地,我o黎樹搭7號去,好近.

大宅

彥媽,
你講得好好 ,我都好想講o的point比大家知.但,你都知我支寫"筆"無墨水 .

暫時未決定爸爸or我帶哥哥去,又或者頭幾堂帶埋弟弟去(聽完你講o的情況,依家都係唔帶).如果我帶,我當然call o下你!

排29....我估係因為果日落雨,我足足"擔"住把傘企o左一個鐘. :-(

大宅

morning !!! yu-ma,

爸爸帶o左兩個仔同99飲茶(我當然no o勒) !剛剛出o左門口,我可以靜一靜.... :lol:

大宅

yu-ma,
佢唔會唔likey,亦唔會用o黎o的語氣問爸爸,亦唔會開口問,佢唔會關心我洗唔洗食,這就是我99.

我今朝都可以瞓到7:30,已經叫做好好o架o勒 ! 咁你今日響屋企悶呀,我約o左家姐行街街.

大宅

yu-ma,

ic.

首頁

尾頁

跳至