跳至

首頁
23456...7

尾頁

大宅

Re: 2003~3月媽媽會Part 44

GOOD AFTERNOON !

大宅

mike,
麻煩你諗諗next monday食乜好?

yu-ma,
哥哥4歲幾係咪都係$17xx呢?

大宅

mike,
你地話事啦!

大宅

yu-ma & puppy,
有機會一齊8 o下啦!

davemum,
我有時忙,幾日無上o黎,都無人問o下我去o左邊.
總之唔洗o黎,佢地講乜都+把嘴答o下,不過有時答錯o左佢地又會笑o下,其實我就9c垃圾都up一餐,一時真係傾得好開心,next monday我地lunch,你有無機會出o黎一齊,出o下o黎傾o下仲開心.

o拿~o拿~o拿你又logout o左o勒!唔好咁快走.我通常開o左機,有人就傾,無人就做家務,咁就好快過一日.

大宅

rabbit,
AGREE !C9本色!

rabbit 寫道:
davema, 2 dong ka
re : 佢地講乜都+把嘴答o下
yes... 'mo lar lar' can talk ga... even don't know the subject!!!

大宅

其實我地day 1咪又係大家都唔識,乜都傾一餐開始!

大宅

今日佳句:網上世界. . . .就係甘 9 唔搭 8, 3 唔識 7. . . .ga lar!!

benben 寫道:
hehe. . .有時我仲好似成日自言自語tim!!
網上世界. . . .就係甘 9 唔搭 8, 3 唔識 7. . . .ga lar!!

大宅

我有呀!

benben 寫道:
ai yar. . . . I missed 左 tim!! :-(

[quote]
puppy 寫道:
rabbit
我地真係有一段美好回憶﹐回想起真係好開心﹐仲記得第一次約yuma﹐大會堂西餐廳﹐仲有見面禮...哈哈哈﹐yuma好鬼客氣

TIMING 真係好重要!! [/quote]

BMF,

大宅

yu-ma,
好"間"動你心中有我. ...仲記得你第一次出o黎,一有陌生人行近,我地就估係你.

yanyu-mama 寫道:
puppy,
第一次大會堂西餐廳, mud 你o係樹咩, 我淨係記得有bblong & 2當家

大宅

我都響樹,兩個仔今日食飯超快20分鐘攪掂!

小王子,
查實我都未見過你.查實你做邊行,人少少講o黎聽,轉頭delete有關message就ok,無人知!

rabbit,
我今日好勤力,好多pose都足到o的腳趾.

大宅

timma,
我都未放工.

timma 寫道:
RABBIT,小王子
你們仲未放工???

大宅

小王子,
你又咁快走,都唔陪人傾計.

大宅

timma,
慢行!

大宅

yu-ma,
你send果email比我做乜jet,都無我地個名,發生乜時呀,唔好"返"我啦! :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-(

大宅

yu-ma,
oh !!!!無事!無事!我唔喊o勒!我笑番o勒!!!!!
另,我話你責任心重架啦! :wink:

大宅

yu-ma,
咪玩啦!人家超認真.

mike,
我地各自各行街. :wink:

re:sat 落雨
不如轉室內,搵個地方落腳,咁我可以又o黎!

大宅

vvbb,
o的工人真係幫唔落.
michelle會唔會返n1,如果會....分分鐘一個工人都ok !一個工人應該可以攪得掂.返正你都要安排o個christy o的課外活動啦,就襯this monment停o左e+ o的,搬完屋後再重新安排.

3,
cc真係好叻女.

大宅

re: 仲要講o野大大聲
....op,disneyland....完全係佢地o的地方. 我真係以為自己番o左國內.

大宅

今日唔見benben !

re:k lunch
今日好唔好玩呀!

大宅

rabbit,
RE:belly dance
你係咪講"c9唔易做",我覺得我地好應該睇!

首頁
23456...7

尾頁

跳至