跳至

首頁
12345...6

尾頁

大宅

Re: 2003年3月媽媽會 Part 32

yu-ma,
題題都好難答,問得好似好空"飯".不如搵彥彥媽幫手...我估佢一定有o的心得.我想.........放氣唔報培正,2:00pm真係去唔到,又要填問問卷....唉....唉....唉...

彥彥媽,
你一定有今年份問卷響手.....比o的o的意見!!!

大宅

yu-ma,
早抖. 我問o下睇緊tv果個肯唔肯幫我mall mall先.

大宅

第一次!!!!!今日我離開學校果該弟弟完全唔洗喊,好乖咁bye-bye,真底錫!!!

大宅

cwy & rabbit,
真係安樂晒!!!今日佢唔喊真係有o的意外. .其實佢依家仲好"裙腳仔",一日到黑拖住老師.

大宅

puppy,
少9你好嗎!!!
弟弟肯唔肯食99支!!!
如果你on-line我地再post呀3寫你同你哥哥,呀3寫得好好笑.

cwy & rabbit,
算啦!!!拖還拖...佢日日吹我出門口帶佢返學...所以我已經好心滿意足.

rabbit,
好記得你day 1同我講....佢一定得.thank you.

大宅

今日我無lar lar決定幫哥哥介毒(啜手指),攪到自己周身唔得閒.食完晚飯帶o左佢去反豆城帶玩具,跟住去屈記買介毒手指水,希望成功啦!!!

puppy,
病咪病攞!!!好好休息多o的!!!

new,
pls check pm.

yu-ma,
哥哥話要買電單車,"客"死我.好彩後來轉軚.

大宅

RE:宣道
今日都收到將form(經哥哥取),而自己郵記果將就仲未收到.你地果將係乜色,我果將係blue colour,至於交表日期係:29號 8:30 - 10:30.

Chunshek,
希望哥哥真係戒到啦!!!

yu-ma,
no lar.

大宅

re:宣道交表

二當家 29/11/05 8:30 - 10:30

大宅

bblong,
Oh!!黃色!!!原來真係有分別.哥哥真係好似戒毒咁,琴晚不停醒,佢一啜就成個口苦晒,跟住就不停飲水,不過我唔會放氣,會努力到底.

大宅

benben,
你形容得好好...din 床 din x . . .好辛苦. . . 好似介白粉甘....爸爸走o左過去陪佢瞓,最後爸爸話張床好"big",最後就走o左過o黎瞓,而我就走去陪弟弟瞓.

大宅

哥哥戒完啜手指o黎過壞習慣就到弟弟.....弟弟要戒臨瞓前用樽飲水&瞓著後用水樽啜空氣...(因為個水樽有人無refill,所以啜空氣)...

大宅

bblong & yu-ma,

我一定努力,不過仲有爸爸.我琴日無lar lar打比爸爸話比佢聽我要幫哥哥戒,佢好支持我(唔住).我話我已promise要帶哥哥&弟弟晚上去反豆城,仲叫佢去接我地!!!

bblong03 寫道:
二當家,
千祈唔好放棄, 你要同哥哥一齊努力呀!!

大宅

bblong,
你兩張form的交表日期係....!!!我想....搵一張係早上交表.

bblong03 寫道:

yuma,
培正我都鍾意呀!!!
我以為自己未寄, 仲記咗2次, 第2次係17/10寄,
不過我sat收到2張form喎!!

大宅

bblong,
朋友仔咪咁啦!!!

yu-ma,
我都估blue好o的!!!

bblong & yu-ma,
最多介紹人比你地寫呀哥個大名...不過可能寫o左就再明明收都變唔收!!!

大宅

yu-ma,

我想換果將係培正將form.

yanyu-mama 寫道:
2當家,
你張blue form 咪係早上交lor ?-( blue 應該有著數過yellow wor ?-(

大宅

哥哥醒o左!!!除時走鬼!!!

yu-ma,
宣道將form...無問卷!!!好易填.我要一張就夠,之前打電話又話無得經哥哥攞form.

hellohello & bblong,
我真係唔知寫o左有無so.你要就寫...不過我估介紹人係咪應該係大人唔應該係小朋友呢!!!

大宅

hellohello,

我只會交一張form.....
hellohello 寫道:
2當家,
re:宣道
乜可以同時交2張唔同color既表架......

大宅

你地下次見到哥哥就問佢乜名!!!屎啦!!!分分鐘鐘有10, 8 張都係寫哥哥做介紹人!!!!

大宅

yu-ma,
交.....到時叫呀媽上o黎睇住哥哥,咪去交攞.睇o下收唔收弟弟都好.
yanyu-mama 寫道:
2當家,
咁你培正諗住點.....真係唔交

大宅

bblong,
謝謝!!!呀媽應該幫到我.

要同哥哥做功課!!!!bye-bye

首頁
12345...6

尾頁

跳至