媽媽會所

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

Re: 荃葵青媽咪會

Jennie,

Chloe 返brain builder 好唔好, jasper會試堂, 我都想報.
有冇d唔好嘢呀?

過d料嚟...thks

仲有brain builder 10月19日有open day喎!同埋如果你邊個星期六想試, 你打返電話比佢話留o左名啦, 我見都唔係太差, 咪報o左8堂($1224)...不過8堂之後唔會再join 呀!!

複式洋房

Jennie,

唔該晒.
本應jasper上星期四試堂, 但我記錯時間miss了, 要等下星期四, 個導師話可以choose Monday 4-5 or Thursday 2-3 上堂. 因為d bb 差不多大. 等我check 吓saturday chole 嗰班重有冇位先

[quote]
Jennie 寫道:
phywong
好呀, jasper o黎試堂!!!!brain builder我覺得都ok, 起碼佢有坐定定唱歌仔/美勞時間, 又有physical development的玩具, 雖然佢唔係外藉老師, 但個老師都好有愛心呀.....通常都會等咁一齊至開始的, 如果你話係chloe d 朋友仔, 試堂會快d呀, 但8號我會同chloe去長洲玩請o左假.

複式洋房

Jennie,

CHLOE響出面過夜點呀, 有冇帶定d隨身物, e.g. 公仔之類? 不過CHLOE似見慣大場面, 應該唔驚啦.

莎樂美
X'MAS PARTY, 好呀, 可以分幾PARTS, 不用一個人做晒HOST 咁辛苦!

Jennie 寫道:

PHOEBE
JASPER可以同CHLOE一齊返PLAYGROUP試堂就好啦, 我最鍾意佢有PHYSICAL D 活動, 不過今個星期CHLOE請O左假, 我同佢去長洲CAMP呀, 想試O下響出面過夜.

莎樂美
X"MAS PARTY 硬好啦....但響邊到好??定攪多次好似上次咁PLAYGROUP GATHERING???

複式洋房

Hello Jennie,

我部電腦好耐都上唔到bk!!! 激死!
jasper 上brain builder 好開心, D朋友仔都好開心, MISS黃好比心機教呀, 我比咗12堂$, 返到1月. 應該唔轉班住啦.

Jennie 寫道:
phywong
jasper上brain builder 開心冇呀??? 個老師同你講我o個班差不多滿, 不過有人退o左學, 我o個班會有位呀!!!

複式洋房

點去呀??

Jennie 寫道:
[size=large]開o左part 2啦, 去o個邊報到!!!! :-P :-P

複式洋房

Heiheima,

Pls click.

http://www.baby-kingdom.com/modules/newbb/viewtopic.php?topic_id=155871&forum=36#1854440

複式洋房

HeiHeiMa 寫道:
phywong:
唔該晒! 好耐冇見妳o剌喎!

Heiheima,
我搵到嘢做, 所以好少上bk, 加上我8月會生第2胎啦, jasper8月都返N1, 都幾多嘢要安排.
Heihei 返學重有無喊呀? 講開Heihei, 妳係咪重比2號奶粉佢食呀? jasper轉咗3號好耐啦, 妳留意吓啦!

複式洋房

[quote]
LoveLovema 寫道:
Hi Ontakma,
你好!
我的心水幼稚园與你差不多,我們都打算K1再轉,N1就在荃灣讀,但無心水-煩 :-( :-( :-(

Lovelovema,

Jasper 報咗St. Monica N1, (麗城), 聴講幾好, 妳TRY吓啦

複式洋房

Heiheima,

d人都話返學要預成日都唔舒服!
我家姐個仔以前返n1成日喊, 唔肯入返校, 後來無返一排轉校, 出奇地勁鐘意返學 完來小朋友唔鐘意之前間學校, 真係好難估!!

首頁

尾頁

跳至