母乳餵哺

跳至

首頁

尾頁

別墅

回覆:Spectra 9+ 介紹

我用freestyle 要用30mm 喇叭,咁訂spectra for spare有無得改size

別墅

引用:我用freestyle+要用30mm+喇叭,咁訂spectra

原帖由 Sprite雪碧 於 14-01-10 發表
我用freestyle 要用30mm 喇叭,咁訂spectra for spare有無得改size
I just email the seller, he said have large size pump kit, 但只有寬口,咁我可能配Ameda D kit, 好似得,唔得pump完倒去medela or Chu Chu 奶樽儲!

別墅

引用:Quote:原帖由+Sprite雪碧+於+14-01-10+發表

原帖由 Sprite雪碧 於 14-01-10 發表
I just email the seller, he said have large size pump kit, 但只有寬口,咁我可能配Ameda D kit, 好似得 ...
成功再post & share, 另外seller覆email好快,大家可以直接send email問

wwong110    發表於 14-1-10 15:15

別墅

Gmarket seller send 左option 俾我,睇下幫唔幫到大家,昨晚G了,收到貨再上來分享.

別墅

引用:回覆+Sprite雪碧+的帖子你訂左邊set同加左

原帖由 Bigbigc 於 14-01-18 發表
回覆 Sprite雪碧 的帖子

你訂左邊set同加左咩配件呀?可以send條link比我跟住訂嗎?thanks! ...
我都系照樓主個網訂,只是多訂了一對spare kit。未知成功與否,未收貨

別墅

用handfree bra咪乜pump都可以hand free law.

別墅

引用:Quote:原帖由+Bigbigc+於+14-01-18+發表回

原帖由 Sprite雪碧 於 14-01-18 發表
我都系照樓主個網訂,只是多訂了一對spare kit。未知成功與否,未收貨
17/1訂,23/1收貨,俾啱左跟機大diameter 喇叭,但我自己另加的錯了,我想要按摩花凡,但訂錯左變了按摩hot & cool pad, 另外訂多set kit 得一個小diameter但啱窄樽用的kit.
佢只送多一個storage bottle, 但我想要鴨咀。
我想賣家英文真麻麻。
想問pumping kit 香港有無得賣,唔係有無人G開幫我買多set kit for 窄樽但要3cm喇叭!我送我set 24mm kit 作禮物!

別墅

引用:要求都無用,來貨一樣係闊樽

原帖由 lu8 於 14-01-24 發表
要求都無用,來貨一樣係闊樽
賣家同我講跟機得寬樽,但佢俾啱大size 喇叭我!

別墅

引用:我想問啊,+今朝收到個email,+收到一個由\"pa

原帖由 kamui喵 於 14-01-24 發表
我想問啊, 今朝收到個email, 收到一個由"[email protected]" o既email 要求我send id / passport c ...
Yes, need to send Id copy,我send左cover住幾個hkid no. 之後就confirm payment 是你本人,有jm用車牌都得。17/1訂,昨天23/1收貨

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊