單親天地

跳至

首頁

尾頁

伯爵府

hashtag影視迷勳章 大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

其實俾你知道佢地有上過床又如何呢??知道有了,你個心會好過嗎??我都係過內人,我而家都會諗教師都係人,就算把口講到自己幾咁信基督又如何??最後一樣會出軌~~我pk隻狐狸精教宗教tim~~咁又點??咪一樣勾人老公,隻狐狸精仲要有家庭自己有個女tim~~開頭我都好想知究竟佢地係唔係一齊住,有冇上過床,而家??一D興趣都冇~~認真講佢地要死唔俾佢地死咩~~今日既因,他日佢地一定要承擔返個果囉~~你冇小朋友其實仲好啦,我有兩個,一方面我要照顧自己既心理,一方面要睇埋D仔女既心理,仲難捱~~有時唔到你唔信架,報應呢D野,好快會有架~~我個PK已經開始梗佢既報應喇~~隻狐狸精幾時開始我都唔想理了~~我明白點解你會不停鬧個女人架喎,我開頭都係咁架,因為我覺得我除左可以上網鬧佢之外,冇其他方法囉~~我唔係網上面鬧我個pk,係因為我可以面對面鬧佢嘛~~而家??我兩個都鬧~~因為我直頭唔想見到個PK~~我覺得佢地好污衊~~我唔係話自己高高在上,只係我對呢方面睇得比較重,我接受唔到我既另一半咁樣背叛我~~我個PK走左就黎一年,佢講俾人知冇上床都冇人信啦~~佢忍到,隻狐狸精都忍唔到啦~~我成日都講,個個女人都識做狐狸精,只在於會唔會做囉~~大家都係女人,佢諗到既野,我地一樣諗到架~~佢地識做既野,我地一樣識~~當你冷靜時,你可以回想到,係段婚姻入面,究竟邊個失的多~~你今次捱得過,將來有咩都難唔到你架喇~~

唔記得講,我個PK又係同我講想要自由,識我地既人都知我俾佢既自由度有幾大~~大到佢可以搵到第二個女人,其實講咩都係藉口,一句講晒,根本係變左心囉~~開頭我奶奶都鬧我架,話我俾太多自由佢囉,點解會俾個女人去我屋企食飯呀個D,而家??佢都唔敢再講野啦~~

[ 本文章最後由 janet 於 08-10-29 10:53 編輯 ]
眾裡尋他千百度,驀然回首,那人卻在燈火闌珊處!!
生死有命,富貴由天

伯爵府

hashtag影視迷勳章 大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

我覺得你老公想氹你,等佢可以俾少d膳養費~~你講到唔鍾意小朋友,其實我識幾個教師都係咁~~最表表者既,當然係我個PK隻狐狸精,佢夠膽死話俾人知,覺得個女好煩,唔鍾意揍小朋友,但佢又走去教幼稚園,冇他既,因為佢教既係幼班既學生,可以俾佢鬧,因為唔識駁咀~~同埋佢自己都講到明佢教書都係呃份人工~~佢根本都唔鍾意教書~~佢只求唔使揍自己個女就OK架喇~~
生死有命,富貴由天

伯爵府

原文章由 sallytamsh 於 08-11-12 20:03 發表

我諗應該唔會啩?! 我老公應該唔會cheap到要個女人俾錢的......始終係贍養費.
如果個女人肯俾錢, 最主要的原因是可能佢怕我上去學校啩! 怕人知佢係狐狸精, 寧願我老公快d離婚. 可能佢覺得"用錢解決得到的問題, 就不 ...

我諗好睇過男人過唔過到自己~~我阿哥個時有女人,個女人都叫佢離婚,我阿嫂已經開左價,個價我阿哥一定比唔到,點知隻狐狸精話幫我阿哥俾,仲租埋屋俾我阿哥~~我阿哥因為過唔到自己,最後冇離婚,轉為tum返我阿嫂~~個隻狐狸精真係講過,用錢解決到既問題,就唔係問題黎架~~
生死有命,富貴由天

伯爵府

原帖由 050109 於 09-1-19 15:57 發表
咁啱既,
我前夫個第三者又係教師喎, 一年前既事lu~~
係阿仔幼稚園個miss,

咁岩既,我隻PK個隻畜牲又係教幼稚園又係話自己係基督徒喎~~仲話係學校教聖經tim呀~~不過你地個d都算好少少,起碼係單身,我識個隻畜牲,自己有大好家庭,仲有個女,但都要痴埋d賤人度,仲講到冇左個賤人唔得架,要生要死架~~都唔知博咩~~係豬先會信佢~~或者佢樣又唔靚,身材又唔正,所以唯有咁樣先可以証明自己仲有人要~~盲既咪會要囉~~係好女人又點會親手拆散自己頭家,再連個女都唔要呀~~係d畜牲先會做既o者~~我成日都會諗,將來佢點同個女講~~唔知會唔會話俾個女知,佢搶人野,好正常,因為見到自己岩既就應該搶(呢d係所謂幼稚園老師既說話)真係不知所謂~~我成日好想講佢係邊度教,等d人唔好去讀,因為我真係覺得佢係度掛羊頭賣狗肉囉~~仲話自己教聖經??佢自己已經犯左姦淫呢一誡啦~~都唔知佢憑咩教聖經~~

生死有命,富貴由天

伯爵府

原帖由 Casttle 於 09-1-22 01:52 發表
你地可唔可以話比我知, 嗰間幼稚園係bin區ar, 我對仔囡出年讀k1 ar, 唔該你地口Y, 我好担心AR

隻畜牧係港島東~~北角至西灣河其中一間,有教會背景~~
生死有命,富貴由天

伯爵府

原帖由 050109 於 09-1-22 12:15 發表

@@
佢仲可以係原校任教???
我前夫o個隻呢, 學校冇即時炒佢, 只係話唔再同佢續約!個校長仲叫我個仔唔好轉校, 即係要我個仔繼續對住個女人 .\''/.
我梗係轉校啦!!
跟住d家長投訴所以都即時炒左佢啦~~
如終佢都係勾 ...

我都冇嘈到上佢學校,佢梗係可以係原校教啦~~同埋佢都唔係教我個女既,佢係個PK既中學同學之嘛~~佢之前都成日扮到好鍾意小朋友架,但事實呢??而家諗返會覺得好恐怖~~不過愛情你盲目既,當你愛一個人時,佢做咩你都覺得佢好好~~到有一日發現真相時,必定會後悔莫及囉~~隻畜牧講到明,教幼稚園只係為左唔想揍自己個女~~即係呃人工囉~~一個咁攻心計又做埋D咁既野既幼師,我真係唔知佢教出黎既小朋友會係點~~
生死有命,富貴由天

伯爵府

原帖由 050109 於 09-1-22 19:43 發表

哦, 原來係咁
我都冇上到學校嘈, 係前老爺奶奶知道後剷左上去, 不過個男人通風報信比個女人知= =
總之就係一台大龍鳳啦= =

我奶奶之前都話要咁做,不過俾我地講服左~~因為我覺得冇咁既必要,我成日都話,而家錯既係佢地,如果我做埋d咁既野,我會令我人生有個污點~~我身邊好多人都話如果係我,一早嘈到上學校~~個個都好唔抵得我點解唔上去~~
生死有命,富貴由天

首頁

尾頁

跳至